U heeft momenteel geen artikelen in uw winkel mandje

Voorwaarden

1. Alle bestellingen worden behandeld en discreet verzonden.

2. Viby.nl is een concept van Lunedy welke staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

3. Door het tot stand brengen van een bestelling bij Viby.nl, accepteert u deze algemene leveringsvoorwaarden en aanvaardt u tevens dat deze deel uit maken van de koopovereenkomst tussen de U en Viby.nl

4. Bestellingen via internet worden automatisch dezelfde dag nog per e-mail aan u bevestigd. Mocht u binnen uiterlijk 24 uur geen email van ons ontvangen hebben dan stellen wij het erg op prijs als u dit meldt aan info@Viby.nl . U kunt binnen 24 uur na ontvangst van deze bevestiging uw bestelling annuleren. Na deze periode is uw bestelling definitief.

5. De bestellingen worden normaal gesproken binnen 5 werkdagen ná ontvangst van uw betaling op onze rekening in een onherkenbare, anonieme en discrete verpakking zonder vermelding van afzender bij u thuis bezorgd. Bent u niet thuis dan zal onze vervoerder TNT een bezorg-melding-briefje bij u achterlaten waarop staat wanneer uw bestelling opnieuw zal worden bezorgd of waar u deze kunt ophalen.

6. Viby.nl levert vooralsnog alleen aan adressen binnen Nederland en België.

7. Bij artikelen die niet direct voorraadig zijn hoort u in binnen 5 werkdagen op welke termijn het artikel geleverd kan worden en stellen wij eventueel een vervangend product voor. De maximale levertijd is 30 dagen tenzij anders overeengekomen. Indien deze maximale levertijd niet haalbaar is, heeft u het recht de overeenkomst te ontbinden danwel een nieuwe levertijd met ons overeen te komen. Wij kunnen eventueel uw bestelling in twee delen sturen, waarbij wij het ontbrekende product zodra dit op voorraad is nasturen. De extra verzendkosten hiervoor zijn uiteraard voor onze rekening. Indien de overeenkomst wordt ontbonden zullen wij het reeds betaalde bedrag binnen 30 dagen retour storten naar een door u op te geven rekeningnummer.

8. Bij artikelen die niet meer leverbaar zijn wordt u binnen 5 werkdagen hier van op de hoogte gesteld. Wij zullen u dan een alternatief artikel voorstellen. Wij zullen bij het selecteren van het alternatief zoeken naar een product dat zowel qua functionaliteit als ook qua prijs gelijkwaardig is. Mocht u niet voor dit alternatieve product kiezen dan kunt u de bestelling zonder meer annuleren. U bent niet verplicht het door ons voorgestelde artikel af te nemen en wij sturen het ook niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming naar u toe. Bij annuleren van uw bestelling wordt het reeds betaalde bedrag binnen 30 dagen retour gestort op een door u op te geven rekeningnummer.

9. Mocht een product echt helemaal uitverkocht zijn storten wij het bedrag terug naar een door u opgegeven rekeningnummer.

10. Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten.

11. Betaling dient uitsluitend te geschieden in Euro.

12. Bestellen bij Viby.nl kan via iDeal, credit card of per overboeking.

13. De bestelde artikelen worden door ons verzonden nadat uw betaling op ons giro of bankrekening nummer is bijgeschreven. Dit kan, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode, enige dagen duren. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling toe te zenden.

14. De gegevens die u tijdens het bestellen invult zijn alleen te lezen door de webmaster. Uw bestelgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden (verzending en facturering) geregistreerd door Viby.nl

15. Als het aangeschafte artikel niet functioneert kunt u dit binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw bestelling retourneren mits het product niet gebruikt is en in de originele verpakking zit. Het geretourneerde artikel zal door Viby.nl worden vervangen of gerepareerd. Door de wet zijn een aantal uitzonderingen gesteld die niet voor ruil in aanmerking komen, zoals beeld en geluidsdragers (onder andere dvds) en producten van intieme aard (uit hygiënisch oogpunt). Denk hierbij onder andere aan slips, vibrators, buttplugs, dildos, anaalballen enz. Viby.nl bepaald welke artikelen als intiem worden aangemerkt en of een artikel vervangen of gerepareerd wordt. Indien u het artikel - gelet op de voorgaande voorwaarden - retourneert, betalen wij het volledige bedrag - exclusief verzendkosten - aan u terug. De kosten van het retour zenden van het artikel komen in dat geval voor uw rekening. U moet dus het pakketje voldoende frankeren met een pakketzegel. Onvoldoende gefrankeerde retour zendingen kunnen door ons helaas niet worden geaccepteerd. Bij retourzendingen dient u eerst per e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Wordt dit nagelaten dan houdt Viby.nl zich het recht voor deze retourzending niet te accepteren. Vermeld uw factuur nummer of sluit hiervan een kopie bij.

16. Voor het verzenden van uw bestelling gebruiken wij TNT Post. Onze verzendtarieven zijn de door TNT gehanteerde tarieven zonder opslag. Een zending kan standaard of verzekerd worden verzonden. Bij zendingen met een waarde van meer dan € 50,- raden wij u aan de zending te verzekeren. U selecteert welke verzendoptie u kiest tijdens het afrekenen van uw bestelling. Bij verzekerd verzenden is uw zending tot een totaal bedrag van €500,- verzekerd. Indien een zending verzekerd is verzonden en de zending wordt door TPG Post niet juist bezorgd wordt dan zal uw bestelling door Viby.nl opnieuw worden toegezonden. De hierbij gemaakte kosten zullen bij een verzekerde zending op TPG Post worden verhaald. Bij een niet verzekerde verzending is de inhoud van de zending niet verzekerd.

17. Als u klachten of vragen heeft omtrent door Viby.nl geleverde goederen of over de bestelprocedure, stuur dan een e-mail naar info@Viby.nl . Binnen 5 werkdagen sturen wij u per e-mail een voorstel ter afhandeling van uw klacht. Als het voorstel ter afhandeling van de klacht niet naar wens is, zal Viby.nl instemmen met bemiddeling door de Consumentenbond of een andere - door de klant aan te wijzen - externe onafhankelijke geschillencommissie of ombudsman. Viby.nl is niet aangesloten bij een externe geschillencommissie of -organisatie ter afhandeling van klachten.

18. Indien u een bestelling binnen 24 uur annuleert en indien u deze bestelling heeft betaald door middel van een online betaalservice zoals ideal, dan houden wij ons het recht voor twintig procent van het bestelbedrag in te houden op de credit nota.

19. Voor alle artikelen uit onze collectie geldt dat deze in één maat geleverd worden tenzij de maatvoering expliciet staat vermeld. In overeenstemming met de wet kopen op afstand kunt u uw zending binnen 7 werkdagen na ontvangst zonder opgave van reden retourneren waarbij het reeds betaalde bedrag binnen 30 dagen aan u zal worden gecrediteerd. U kunt onder de volgende voorwaarden retourneren. U dient alvorens te retourneren hierover contact met ons op te nemen. Zonder voorafgaand contact kunnen wij uw retourzending niet in ontvangst nemen. De verzendkosten voor een retourzending komen voor uw rekening. Verder dienen de geleverde artikelen Ongeopend, Onbeschadigd, Ongebruikt en nog Verkoopbaar zijn. Artikelen die speciaal op bestelling voor u zijn gemaakt vallen onder maatwerk. Maatwerk valt buiten het retourrecht tenzij anders overeengekomen.

20. Het eigendom van geleverde producten gaat pas naar u over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Viby.nl verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering op u over.

21. Alle getoonde modellen op Viby.nl zijn 18 jaar of ouder.

22. Al onze aanbiedingen worden gedaan onder voorbehoud van druk- en zetfouten.

23. Toepasselijkrecht en jurisdictie. Op alle rechtsbetrekkingen tussen opdrachtnemer en opdrachtgever is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen, voor zover behorend tot de competentie van de arrondissementsrechtbank, zullen in eerste instantie worden berecht door de bevoegde rechter in de plaats van vestiging van de opdrachtnemer.

24. Er worden alleen functionele cookies gebruikt, geen van uw data wordt verzonden of verkocht aan de databedrijven. Lees ook onze privacy disclaimer